1-birbirine küfür etmek yok
2-kavga yok
4-birbirini kıracak sözler yok
5-kurallara uymayan kişi cezasına göre uyarı/ceza /ban alır!
6-her üye kendi mesajından sorumludur
7-yeni gelen üyeler 90 veya 12 -9 gün içerisinde giriş yapmamışsa banlanır
8-mesajı 2 3 4 5 6 ... olan üyeler mesaj atıpta sonradan girmeyenler engellenir!
9-bize ulaşım için:the.saturdays@hotmail.com dan ulaşabilrisiniz fakat rahatsız etmek amaçla lütfem kullanılmasın zaten sitenin e-posta adresi
10-üye olurlen j harfini kullanmak yok çünki sitede rahatsız harf olarak adladırılıyo!
11-üyeler msnde kavga etmişse lütfen bur
aya taşıamsınlar
12-yeni gelen üyeler daha mesaj atmadan lütfen profillerinden düzltmeler yapsın.Yalnız her bir kutucuğu doldurulduğunda altlarını okuyun aksi taktirde sizin doldurmayacağınız bazı yerlerde var!
13-sitemize küfür etmek için üye olayımda mesaj yazmayım diyenler veya sitemizi gezipde üye olmayanlar lütfen böyle olmasınlar ! olmayanlarda üye olsun
15-sitede internet adresi vermek yasak
16-sitede e-posta adresi vermek yasak
17-sitede tc kimlik numarası vermek yasak
18-sitede ev adresi vermek yasak
19-sitede iş adresi vermek yasak
20-sitede frima adresi vermek yasak
21-sitede :ben gülçniim ben yaseminim ben cemreyin ben erenim gibi üye olarak kandırmak yasak
22-Banlanınca suçunuzu kabul etmelisiniz aksi taktirde ip adresinizden banlanırsınız
23-lütfen korsan cdleri almayalım gerçek orjinal cdileri alalım bu her sanatçıda geçerlidir
24.itede reklam yapmak yasaktır yani benim sitemede üye olun:
www.???.??? .... gibi yazmak yasak ama tabikide ö.mla yollayabilirsiniz
25-özel mesajda konuşmalarınıza dikkat edin aksi taktirde kontrol edilebilir!
26-diğer sitelerde sitemizi küçük düşüren laflar edilmesin sonra kötü biliniriz
27-site temizliğine önem veriyoruz.Yani eskiyen konular mesajlar ve resimleri çöplüğe atıyoruz.Banlanan üyeleri açmıyoruz.Ceza ve uyarı alan üyeleri yazıyoruz.Hiç girmeyen ve siteye 2 6 8 ... gibi sayılarda mesaj yzmaynları engelliyoruz gerekirse açılmaz.Kavga edenlere ceza veriyoruz.Grup hepsiye çook önem veriyoruz.Sitemizde dayanışma bizi gururlandırıyor.Sitenin arkadaşları gittikçe artıyor üyeler kendilerini tanıdıkça tanışıp konuşup kanka bile olabiliyorlar.Hepimiz birbirimizi çok seviyoruz.Site hakkında güzel yorumlar güzel hayaller kuruyoruz yani tek söz şu:HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ BİRTANECİK HEPSİMİZ İÇİN
28.bütün sanatçıları çok severek onlarıda dinleminizi ve hiç bir zaman bu siteden vaz geçmeyin!
29.tekrar ÜYELER 3.UYARISINI ALDIYSA BANLANIR
HEPSİ FAN CLUBÜ SEÇTİĞİNİZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER