| süper- bir roman yazıcaz | |
|
+3_yoshyci_ardacı_ gülçinmeleğim okan06 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
okan06 Mükemmel
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 27 Bu hangisi? : Bu hangisi:EREN VE ZİYARETÇİ D.MODERATÖRÜ Diğer Nick??:: : :EREN BEBEĞİM Ruh halin: : Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: süper- bir roman yazıcaz Çarş. Tem. 23, 2008 6:37 pm | |
| arkadaşlar bir roman yazıcaz ben başlıyorum O gün çok mutluydum.Ormana gitmiştim.Orda bir ev gördüm korkunç bir eve benziyordu. (devamını siz getirin) | |
|
| |
gülçinmeleğim Gülçinci
Mesaj Sayısı : 315 Yaş : 27 Bu hangisi? : Bu hangisi: webmaster Diğer Nick??:: : ! If This İs Love ! The saturdays =)) Ruh halin: : Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Çarş. Tem. 23, 2008 6:44 pm | |
| Kapıyı tıkladım açan olmadı.Sonra yine tıkladım kapı birden gıcırt diye bir sese açılı verdi:D içeri girdim baaktımki örümcek ağları böcekler sinekler vardı.Ekstrada kötü kokuyordu(bööğ) burnummu tıkadım birde ne görim bir canpir çıktı karşıma:D:) | |
|
| |
okan06 Mükemmel
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 27 Bu hangisi? : Bu hangisi:EREN VE ZİYARETÇİ D.MODERATÖRÜ Diğer Nick??:: : :EREN BEBEĞİM Ruh halin: : Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Çarş. Tem. 23, 2008 9:26 pm | |
| bana doğru geliyordu elime orda çok uzun bir sopa aldım ve kafasına kafasına indirdim | |
|
| |
gülçinmeleğim Gülçinci
Mesaj Sayısı : 315 Yaş : 27 Bu hangisi? : Bu hangisi: webmaster Diğer Nick??:: : ! If This İs Love ! The saturdays =)) Ruh halin: : Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Çarş. Tem. 23, 2008 9:51 pm | |
| öldü çıktım ordan birda ne göriyim grup hepsi | |
|
| |
_yoshyci_ardacı_ Mükemmel
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 27 Bu hangisi? : Bu hangisi:FORUM OYUNLARI,HABERLER VE YOSHY MODERATÖRÜ ! hangi takımlısın ? : Diğer Nick??:: : !!..YoShYCi Ve ArDacI ..!! Ruh halin: : Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Perş. Tem. 24, 2008 4:09 pm | |
| yasemin boynuma sarılıp çok saol feyzacım bizi onda kurtardığın için bize gelsene lütfen diyo | |
|
| |
gülçinmeleğim Gülçinci
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Perş. Tem. 24, 2008 4:20 pm | |
| ve gidiyorum aaa birde bakıyorumki aaa büyük bir saray gülçinin saçları rapunzel gibi cmerenin boyu up uzun erenin sesi şeker yoshynin renhide güzel! sonra feyza çok seviniyor.ve yeni albüm için stardiuama gidiyolar! albüm yaparken feyza şaşırarak baıyor:D | |
|
| |
okan06 Mükemmel
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Perş. Tem. 24, 2008 6:43 pm | |
| sonra hepsi onada sölemeleri için yanına çağrıyor:D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 27 Bu hangisi? : Bu hangisi:FORUM OYUNLARI,HABERLER VE YOSHY MODERATÖRÜ ! hangi takımlısın ? : Diğer Nick??:: : !!..YoShYCi Ve ArDacI ..!! Ruh halin: : Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Cuma Tem. 25, 2008 2:31 pm | |
| feyzada çok güzel bi şekilde şarkıları sölüyo ve feyzanın sesini çok beğeniyolar ve bi şarkılarında düet yapmalrını istiyolar | |
|
| |
sari*lolipopum*glcn Mükemmel
Mesaj Sayısı : 196 Yaş : 27 Bu hangisi? : Bu hangisi: GÜLÇİN ERGÜL FORMUNUN MODERATÖRÜ ! Diğer Nick??:: : :qülçinim benim bi tanem meleqim bnm yhaa Ruh halin: : Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Cuma Tem. 25, 2008 3:21 pm | |
| ve aynı ande gülçin hepsi 1 de oynamasını istiyorrr | |
|
| |
gülçinmeleğim Gülçinci
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Cuma Tem. 25, 2008 3:29 pm | |
| aman dayanamayıp gidiyor feyza | |
|
| |
sari*lolipopum*glcn Mükemmel
Mesaj Sayısı : 196 Yaş : 27 Bu hangisi? : Bu hangisi: GÜLÇİN ERGÜL FORMUNUN MODERATÖRÜ ! Diğer Nick??:: : :qülçinim benim bi tanem meleqim bnm yhaa Ruh halin: : Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Cuma Tem. 25, 2008 6:28 pm | |
| zatewn kim dayanamski diyerek hemen sete gidiooo | |
|
| |
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz C.tesi Tem. 26, 2008 1:42 pm | |
| we feyza hangi rol olacağını bilmiyo ve yoshynin çok sewdiği bir yeğeni oluyoooo ;D | |
|
| |
gülçinmeleğim Gülçinci
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz C.tesi Tem. 26, 2008 2:54 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Paz Tem. 27, 2008 2:03 pm | |
| e tabi mutlu olcak en sewdği hepsi kzın yeğeni oluyo ama..... | |
|
| |
dj_mawish97 Gözetmen üye!
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 29 Bu hangisi? : Bu hangisi:YENİ ÜYE Diğer Nick??:: : : Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Salı Ağus. 12, 2008 9:03 pm | |
| Daha sonra da mutlu mesur geçiniyorlar.Derken... | |
|
| |
gulcin03 Mükemmel
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 27 Bu hangisi? : Bu hangisi:HİÇBİRŞEY SADECE ÜYE favori resim : Diğer Nick??:: : :gülçinim bnm Ruh halin: : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Çarş. Ağus. 13, 2008 6:56 pm | |
| feyza birsürü para kazanıyor(PARA PARA PARA PARADA PARA PARA ) | |
|
| |
yoshydelisi Mükemmel
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Bu hangisi? : Bu hangisi hangi takımlısın ? : Diğer Nick??:: : yoshym benim ilk ve tek bitanem Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: süper- bir roman yazıcaz Perş. Ara. 04, 2008 8:56 pm | |
| ve feyza trilyoner oluyorrrrrrrr | |
|
| |
| süper- bir roman yazıcaz | |
|